Taller de respiració conscient

publicado en: Actividades, Desarrollo personal, Eventos | 0

Vivim un moment de molta acceleració, no sols les coses canvien a gran velocitat, sinó també el que crèiem de nosaltres i dels altres. Ens sentim desestabilitzats per dins... Moltes vegades no tenim temps de prendre dos minuts per a adonar-nos de com estem, de sentir que és el que necessitem i com podem fer millor el que hem de fer.

 

La respiració conscient és un punt de suport, una eina molt útil per a mantenir-nos relaxats i centrats durant el desenvolupament de les nostres activitats quotidianes. Respirar amb atenció és un exercici molt senzill que podem realitzar immediatament quan ho necessitem en el nostre dia a dia.

En ser la respiració un sistema mixt involuntari i voluntari, si modifiquem el ritme de la respiració, podem modificar l'estat en què ens trobem.

Mitjançant la creació d'una atmosfera distesa i càlida, proposem començar a fer exercicis curts per prendre la respiració com a punt de suport per a operar en la modificació de les situacions que ens toquen viure.

Conjuntament amb la respiració conscient, també proposem petites meditacions per a sentir-nos a nosaltres mateixos, per a parlar amb la nostra veu interior, demanar respostes enfront de les nostres dificultats i agrair el positiu que tinguem.

Aprendrem a sentir-nos internament, amb afecte, contactant amb la nostra força interna. I així sentir que dins de cadascú de nosaltres hi ha tot un món per descobrir.

Data: 27 de novembre
Hora: de 17:00 a 19:00
Lloc: Calàbria 66 - Espai veïnal per la transformació social a Sant Antoni (calabria66.net)

 

Aforament limitat.

Reserva de places: Tel/ Watssap: Gemma: 676 66 07 50. Yvonne: 606 78 07 32

Mail: lunesmedita@gmail.com

https://meditabarcelona.org/

Inscripció taller respiració conscient

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *